Archiv

Nederlands-Duitse Businessacademie

Succesvol zijn in Duitsland is niet moeilijk ... als je weet hoe Duitsland werkt. Zo niet, is er snel veel geld zinloos uitgegeven.

Met een passende formule en goed ondernemerschap kom je een heel eind in de zakenwereld. Maar wie als Nederlandse ondernemer ook “over de grens” succes wil boeken, zal tijd en energie moeten investeren in een goede voorbereiding. Een goed begrip van de specifieke Duitse handelsregels en -wetten, maar ook respect voor de vaak iets andere omgangsvormen zijn dan ook de basis voor duurzaam zakelijk succes in Duitsland.

Voor Duitsers geldt immers: "Nur das Beste ist gut genug!"

Veel Nederlanders huldigen het "Goed is goed genoeg!"-beginsel.

U voelt het al: een aanzienlijk verschil in mentaliteit! De succes-factoren van het zakendoen in Duitsland komen aan bod tijdens een serie lezingen, workshops en seminars van de Nederlands-Duitse Businessacademie. Hier wijzen juristen, belastingspecialisten en andere Duitsland-experts Nederlandse ondernemers op de valkuilen, die zich kunnen voordoen bij het oprichten van een vestiging in Duitsland, bij het aantrekken en opzeggen van personeel, het werken met handelsagenten, bij belastingen en verzekeringen.

De sessies die deze Businessacademie voor het Nederlandse bedrijfsleven organiseert, zijn bij uitstek praktijkgericht en bieden het complete verhaal over de kunst van het zakendoen met Duitsland.

Geïnteresseerd?

Graag informeren wij u!

Jessica Bienert
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 

 

Kontaktieren Sie uns

Niederländisch-Deutscher Businessclub Kleve

Siemensstraße 31
D-47533 Kleve

Fon: +49 (0)2821/ 77 57 0
Fax: +49 (0)2821/ 77 57 75
E-Mail: businessclub@denis.org