Archiv

Grenzüberschreitendes Unternehmensbesuchsprogramm

Nog steeds valt te constateren dat Duitse en Nederlandse bedrijven in onze regio relatief weinig weet van elkaar hebben en ondernemers maar zelden contact zoeken. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat ondernemers van beide zijden van de „grens“ nog steeds heel wat van elkaar kunnen leren, van elkaar kunnen profiteren en zodoende het economisch potentieel van de regio in zijn geheel kunnen versterken.

De Industriële Kring voor Nijmegen en omgeving en de Wirtschaftsförderung der Stadt Kleve hebben derhalve het „grensoverschrijdend bedrijfsbezichtigingsprogramma” georganiseerd, waarvoor zij u hartelijk uitnodigen.

Doel van dit programma is het om ondernemers van beide zijden van de “grens” met elkaar in contact te brengen. Zij krijgen hierdoor volop gelegenheid met elkaar kennis te maken, van gedachten te wisselen, te netwerken en zakelijke contacten te leggen.

Programma en aanmelding vindt u hier.

Het programma is tot stand gekomen met ondersteuning van de Euregio Rijn-Waal, de Nederlands-Duitse Businessclub Kleve, de Hochschule Rhein-Waal en het Wirtschaftsforum Kleverland.

Wij zien uw aanmelding tegemoet. Mocht u nog vragen hebben kunt u te allen tijde bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,

 

Dr. Joachim Rasch
WfG der Stadt Kleve

Kontaktieren Sie uns

Niederländisch-Deutscher Businessclub Kleve

Siemensstraße 31
D-47533 Kleve

Fon: +49 (0)2821/ 77 57 0
Fax: +49 (0)2821/ 77 57 75
E-Mail: businessclub@denis.org