Termine

BAC Seminar: Duitser hebben toch geen humor?

"BAC Seminar: Duitser hebben toch geen humor?"


Weet u welke de twee dunste boeken ter wereld zijn? Nee? Wel, een be-kend mopje wil dat het eerste boekje over Italiaanse oorlogshelden gaat en het tweede over Duitse humor. Dit laatste boekje ‒ daar gaan we met deze cursus graag wat dieper op in. Veel Nederlanders beweren namelijk dat Duitsers geen humor hebben.

 

Of dit nu klopt of niet – het is opvallend dat deze opvatting zelfs door Neder-landse zakenmensen gedeeld wordt. Hebben Duitsers wellicht een geheel eigen gevoel voor humor, dat wij niet begrijpen? Wat is eigenlijk de “sprin-gende Punkt” bij het cultuurverschil tussen Nederland en Duitsland?
Met deze cursus gaan we een kijkje nemen in de Duitse keuken, om meer te weten te komen over de culturele achtergronden en gebruiken van uw Duit-se zakenpartner. In deze cursus mag gelachen worden, en reken maar dat dat gebeurt!


Seminardag

Diensdag 22-05-2018 14.00 - 17.00 uur


Dozenten

John Mazeland, directeur van Business Alliance Duitsland Nederland


Kosten

175 € excl. BTW


Locatie

Nederlands Duitse Businessacademie
Siemensstraße 31
47533 Kleve


Annulering

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 24 uur vóór de activiteit en kan alleen schriftelijk geschieden. Voor elke annulering na deze datum wordt 100% van de deelnamekosten in rekening gebracht.

verdere informatie een aanmelding vindt u hier

Kontaktieren Sie uns

Niederländisch-Deutscher Businessclub Kleve

Siemensstraße 31
D-47533 Kleve

Fon: +49 (0)2821/ 77 57 0
Fax: +49 (0)2821/ 77 57 75
E-Mail: businessclub@denis.org

Hier finden Sie uns

© 2016 Niederländisch-Deutscher Businessclub Kleve